Uslovi korišćenja sajta

Auto servis Line

Auto-delovi Auto Line

O nama

Da, na dobrom ste mestu. Dobrodošli na sajt naše firme.

Firma Auto line d.o.o. posluje od 1995. godine sa auto delovima. Zahvaljujući profesionalnom odnosu sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti i iskustvu, firma Auto line d.o.o. je postala pouzdan partner u dostavljanju rezervnih auto delova mnogim kupcima širom Srbije.

Firma Auto line neprekidno ulaže u stručnu edukaciju svojih zaposlenih, softvere, organizaciju rada, procedure a sve u cilju postizanja zadovoljstva svojih klijenata. Firma Auto line d.o.o. ima ISO 9001 sertifikat a to znači standardizovan sistem upravljanja kvalitetom. Svi naši klijenti posle svake kupovine dobijaju fiskalni račun, čime potvrđujemo međusobno poverenje a sa njim oni mogu ostvatiti sva svoja prava kao potrošači.

Asortiman delova, kvalitet auto delova, cena delova, logistika i stručna pomoć, usmereni su u cilju zadovljavanja potreba naših kupaca.

Firma Auto line se bavi disribucijom i prodajom rezervnih delova za sve marke vozila. Najzastupljeniji su delvi za vozila: Opel, Chevrolet, Volkswagen, BMW, Mini, Audi, Škoda, Seat, Pežo, Citroen, Reno, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Mercedes, Ford, Volvo, Land Rover, Iveco. Takođe radimo delove za azijska vozila: Daewoo, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Toyota. Prodajna mesta firme u Beogradu su: Severvni bulevar 5v, Višnjička 34 i auto servis: Jovanke Radaković 33a.

Poslovnice su snabdevene sa originalnim delovima za različite marke vozila (OE - Original Equipment), takođe i sa auto delovima od renomiranih svetskih proizvođača koji proizvode auto delove za fabričku - prvu ugradnju: Wix, Bosch, Beru, Febi, Bilstein, Mahle, RoadHouse, Contitech, Dayco, Elring, Topran, Sachs, Luk, Ate, Bremi, Fag, Fte, Wahler, Vernet, Gates, AutoMega, Borg, Textar, Blue print, Ina, Kolbenschmidt Kayaba, Lemforder, Lobro, Magneti Mareli, Valeo, i dr.

Za kupce koji traže najnižu cenu Auto Line nudi brendove koji imaju baš to, nisku cenu i to: delovi za Opel, delovi za Chevrolet, delovi za Volkswagen, delovi za BMW, delovi za Mini, delovi za Audi, delovi za Škodu, delovi za Seat, delovi za Peugeot, delovi za Citroen, delovi za Renault, delovi za Daciu, delovi za Fiat, delovi za Alfa Romeo, delovi za Lancia, delovi za Mercedes, delovi za Ford, delovi za Volvo, delovi za Land Rover, delovi za Iveco a takođe i delovi za Hondu, delovi za Hyundai, delovi za Kiu, delovi za Mazdu, delovi za Mitsubishi, delovi za Nissan, delovi za Suzuki, delovi za Toyotu.